Inspiration

Se hvordan vores kunder udnytter vores produkter.

Har du selv en god opskrift, som du gerne vil dele, så send den til os, så andre kan få glæde af den.

Slush Ice med Rhubarb

Slush Ice med Rhubarb

Lækker jordbærkage med NORLIQ Rhubarb

fra Cafe Tankefryd i Brande

Ingredienser:
300-400g jordbær
200 g sukker
Kartoffelmel
250 g mascarpone
1 spsk Vaniljesukker
Evt. korn fra ½ stang vanilje
Revet citronskal
1 tsk citronsaft
3 æggehvider
2 lagkagebunde
NORLIQ Rhubarb likør
Hakkede nødder eller mandler til pynt

Kompot:
250 g jordbær
50 g sukker
1 tsk kartoffelmel
Ingredienserne koges til frugten er mør.
Blend massen og sæt denne til afkøling
– tilsæt evt. 1-2 spsk NORLIQ Rhubarb.

Creme
250 g mascarpone
1 spsk vaniljesukker – evt. korn fra ½ vaniljestang
Lidt revet skal fra en øko citron
Ingredienserne røres sammen til en creme og puttes i sprøjtepose.
Fransk Marengs
3 æggehvider
150g sukker
1 tsk. Citronsaft

Hvider, sukker og saft piskes til det bliver en fin masse, hvorefter dette puttes i sprøjtepose.
Lagkagbundene skæres til ønsket form og dryppes med NORLIQ Rhubarb, og så startes anretningen.

Kompotten puttes i bunden af en dyb tallerken, hvorefter man lægger en lagkagebund ovenpå.

Cremen sprøjtes ud på bunden og den anden bund placeres forsigtigt ovenpå.
Marengs sprøjtes ud i fine små toppe, som hurtigt brændes.
Pynt til sidst med halve jordbær og hakkede nødder/mandler.

Kagen serveres med et glas Rhubarb.

Cocktail – The Dark Side

fra RUBY’s  København

Cocktail indeholdende NORLIQ Hyldebærlikør

50 ml. Zacapa Edición Negra
20 ml. Norliq Hyldebærlikør
5 ml. Sort Kardemomme sirup
2,5 ml. Pastis infuseret med kaffe og rå kakao
Spray af Laphroigh Quarter Cask på toppen
The Dark Side
The Dark Side Ruby

Rhubarb med flødeskum

Hej Per
Vi talte sammen på messen i går hvor vi blev nødt til at købe jeres Rhubarb.
Som du kan se har vi nu prøvet den med flødeskum, og det er bare guf….ligesom rabarberkage med flødeskum.

Mvh
Palle Jacobsen, Vordingborg
PS: skal hilse fra Lars hos Skjold Burne.

Rhubarb med flødeskum

Rhubarb – et tip til en ekstra lækre dessert

Har du overvejet NORLIQ Rhubarb i desserter?

På Cafe Tankefryd i Brande har vi oplevet jordbær marineret i Rhubarb omkring en base med appelsin panacotta og Oreo is. På toppen flamberet appelsinskal.

Lækre sager i høj kvalitet – til inspiration.

rhubarb dessert