Om Norliq og likører
NORLIQ Sureau blev udviklet af René Christensen i slutningen af 90’erne med afsæt i en ung mands fascination og smag for alkohol.
Eksperimenterne var mange og processen blev først perfektioneret næsten 15 år senere, hvor RC Wine så dagens lys med NORLIQ Sureau som eneste produkt.
Den meget positive modtagelse gav René blod på tanden og resulterede i endnu et produkt, NORLIQ Cerise, i slutningen af 2013. Samtidig var den første – meget lille – produktion af en likør lavet på basis af grønne valnødder sat i gang.
Denne ambitiøse stigning i aktiviteterne kunne nu for alvor føres ud i livet, da Per Rasmussen – med sin baggrund i finans, administration og afsætning – ved en tilfældighed kom på banen. Dette resulterede i NORLIQ I/S, hvor alle aktiviteter, udvikling og ekspansion er samlet i et dynamisk partnerskab. Den fortsatte fremgang for firmaet har betydet, at markedet for vore likører er vokset, og udviklingen af nye ideer har resulteret i lanceringen af Rhubarb i sommeren 2017.
I 2019 blev Rhubarb fuldt økologisk, og den store interesse og positive modtagelse har resulteret i, at Cerise i 2020 er blevet økologisk. Interessen fra både hjemlige og udenlandske aktører vil helt sikkert betyde, at NORLIQ vil vokse yderligere, ligesom nye produkter forventes introduceret i de kommende år.